sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kuulumisia, viikko 1



Noniin, tässä tulee vähän omia kuulumisia. Tarkoituksena olisi että minä kirjoittaisin näitä viikon välein, joka sunnuntai. Tekstin tehtävänä on ensisijaisesti olla yhteenvetona kuluneesta viikosta harjoitusnäkökulmasta, mutta sen lisäksi voin ehkä kirjoittaa jotain muuta kivaa ja/tai tärkeää. 
Elikkä kulunut viikko oli omalta osaltani aika rauhallinen. En siis vielä pysty harjoittelemaan kunnolla, ja siksi ei tapahtunut paljon mitään. Olen kuitenkin yrittänyt pitää itseni liikkeellä kävelyillä ja tavallisilla kotitöillä, tämän pitäisi edesauttaa verenkierron tehokkuutta ja sen myötä myös paranemista. Rasitustaso on kuitenkin ollut aika alhainen.
Yksi iso askel on kuitenkin tultu otettua! Selkä on alkanut kestää kevyttä jumppaa sekä venyttelyä. Pari viikkoa sitten tällainen olisi ollut lähestulkoon mahdoton. Elikkä nyt pystyn vihdoinkin, pikku hiljaa, lisäämään vähän liikkuvuutta siihen selkään. Ei varmaankaan kulu enää pitkään siihen että pystyn myöskin tehdä pieniä voimaharjoitteita niin että saisin sen selän kestämään lisää rasitusta.
Kuukausihan tässä vierähti ennen kuin tämä selkä alkoi taas antaa periksi, ja että se alkoi kestää jotain pientä touhuamistakin. Nyt pitää vaan pysyä kaukana kaikista moukareista, etten vahingossakaan ala pyörimään niillä. Levytankoa voin ehkä katella, mutta nostot saavat vielä odottaa! Tunnelin päässä alkaa pikkuhiljaa näkyä vähän valoa, toivon että se ei ole juna.
Haluan vielä lopuksi muistuttaa siitä tärkeästä adressista jolla tuet maailman kaikkia moukarinheittäjiä! Elikkä jos tuet oikeudenmukaisuutta, niin sinun on melkein pakko tukea moukarinheiton hanketta päästää timanttiliigaan! Jos et pidä oikeudenmukaisuutta tärkeänä, niin voit silti allekirjoittaa adressia. Nimiä ei ole tällä hetkellä paljon, mutta uskon ja toivon että niitä tulee lisää! Olisihan se hienoa jos moukarinheittäjät saisivat olla mukana timanttiliigassa vuonna 2015! Ja jos jostain syystä näet sen tarpeettomana allekirjoittaa, niin voit kuitenkin jaata tieto adressista eteenpäin! Elikkä nyt hopi hopi allekirjoittamaan adressia, ja jakamaan tieto adressista eteenpäin! Tämä on todella tärkeää, ja olen ikuisesti kiitollinen jokaiselle suomalaiselle joka laittaa nimensä adressiin! KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti