sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikko 7: Ei mitään uutta



Nämä viikkoyhteenvedot tylsistyvät tylsistymistään. Mutta se ei ole yhtään paha asia, koska se johtuu vaan siitä että paranemin on menossa jatkuvasti parempaan suuntaan. Viikko on koostunut urheilun seuraamisesta, harjoittelusta, ylioppilaskirjoituksista ja penkkareista.

Harjoittelun suhteen otin jälleen kerran askeleen eteenpäin. Eilen vedin ensimmäistä kertaa kuntopiiriäni kolmella kierroksella. Tänään tuntuu pikkasen selässä, mutta ei pahemmin. Luulen että nyt pitää vaan tottua kolmeen kierrokseen ja odottaa seuraavaa fyssarintapaamista jonka ajankohta on reilun kahden viikon kuluttua. Muutenkin reenit jatkuvat kuten ennenkin. Voimaa joka toinen päivä ja kävelyä ja liikkuvuusharjoitteita teen joka päivä. Uskon olevani hyvällä tiellä, vaikkakin haluja olisi päästää heittämään. SM-kisat ovat ensi viikolla… Ne tulevat olemaan kolmannet SM-kisat jotka jäävät multa väliin peräkkäin. Ja se pikkasen harmittaa…

Torstaina oli siis koulussa penkkarit. Olihan ne ihan jees, ja niihin kuului perinteiset karkinheittelyt kakaroille sekä rekanlavalla matkustamista. Penkkareiden jälkeen muut lähtivät ABI-risteilylle ja minä lähdin kotiin harjoittelemaan. Alun perin oli kyllä tarkoituksena lähteä risteilylle, mutta kun huomasin että se melkein törmäsi SM-kisojen kanssa niin päätin jättää niitä väliin. En halunnut ottaa riskiä että sairastuisin. No, maailma muuttuu ja selkäni ei antanutkaan lupaa kisata. Silti en ollut varma josko selkä tulisi sellaiseen kuntoon et se kestäisi risteilyn, ja siksi päätin olla lähtemättä. Ja olen myös sitä mieltä että jos lähtee Abi-risteilylle niin pitää vetää semmoiset kännit että krapulaa on ainakin reilu viikko. Ja kun itse olen tällainen wannabe absolutisti niin enhän minä olisi tehnyt mitään järkevää risteilyllä. Se on alkomaholin juhlaa, jos ei juo niin voi yhtä hyvin jäädä kotiin. Ja risteilyn sijaan sain loistavan bonusreenin tehtyä. Koska minä olen varma että joku vastustajistani oli juhlimassa, joten laadukkaan reenin ansiosta otin pikkasen muiden etumatkaa kiinni!


Ensi viikolla jatkuu siis aivan sama touhu. Harjoittelua, ja olympialaisten seuraamista. Voi olla että toi veikkaamaani 12 mitalin mitalisaldo ei ihan toteudu, mutta vielä uskon Suomalaismenestykseen. Mitaleita tulee vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti