sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikko 6: Penkkiurheilijan kiireinen arki



Nyt en ehdi kirjoittamaan pitkää tekstiä koska olympialaisten seuraaminen vaatii täyttä keskittymistä. Viikko on taas ollut menestystarina selkäni suhteen. Tai siis kuntoutus on jatkuvasti mennyt parempaan suuntaan ja selkä on tällä hetkellä lähes 100 % kivuton normaalissa arjessa.
Olen kuluneen viikon aikana tehnyt samoja harjoituksia kuin viime viikollakin. Tällä viikolla olen kuitenkin tuplannut liikkeiden määrää kuntopiirissä, ilman minkäänlaisia ongelmia! Pikku hiljaa, kunhan totun kahteen kierokseen, niin meinasin vielä lisätä kolmaskin kierros. Mutta maltilla vaan, eihän tässä ole mihinkään kiire, paitsi heittämään.
Elikkä tämä viikko ei ollut mitenkään erityinen. Eteenpäin on menty jatkuvasti ja se on hyvä. Nyt pitää vain jatkaa duunia! Ja toki pitää myös, näin olympialaisten aikaan, seurata urheilua TV:stä. Eilen tuli 17 tuntia urheilunseuraamista plakkariin, putkeen. Voi ehkä olla vähän yläkantissa jos haluaa tehdä jotain muuta myös, mutta miksi haluaisi tehdä muuta kun kisat ovat käynnissä? Elikkä seuraaminen jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti