sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Logo rintaan ja eurot tilille!

 Puhutaanko vähän moukaristin taloudesta!

Viimeisten vuosien ajan olen rahoittanut moukarointiani yhteistyökumppaneilla ja opiskelemalla. Näistä suuremman potin on tarjonnut KELA:n opintotuki, mutta se taikaseinä meni keväällä kiinni, kun yliopisto heitti meikäläisen pihalle maisterinpaperit kourassa.

Lajissani ei käytännössä ole ammattilaisuutta tarjolla eikä oma tasoni riittänyt hyvien urheilijoiden tuen piiriin, joten oli pakko hakea oikeita töitä korvaamaan opintotuen katoamista. Tämä osittain hirvitti, koska luulin tämän heikentävän mahdollisuuksiani panostaa urheiluun.

Syksyn perusteella alan kuitenkin ujosti kallistumaan siihen suuntaan, että saatoin olla väärässä.

 

Kuva: YLE kuvakaappaus

Pelkoni ”oikeista töistä” johtui siitä, että oletin niiden kuormittavuutta vievän liian paljon energiaa urheilusta. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että työnteko kuormittaa minua jopa opiskelua vähemmän. Puolipäiväisenä liikunnanopettajana töitä on mielestäni jopa vähemmän opiskeluun verrattuna ja se on selkeämmin rytmitettyä mikä auttaa rutiinien ylläpitoa. Mahdollisuudet panostaa urheiluun eivät siis välttämättä kadonneet työelämään siirtymiseen myötä.

Maailman taloustilannetta seuratessa saan myös mielenrauhaa siitä, että taskussa on vuoden työsopimus. Hetkellisesti jopa harkitsin keväällä, että pyrkisin joksikin wannabe ammattibloggaajaksi (eli kerjääjäksi) ja rahoittaisin urheiluani sillä, mutta tajusin aika nopeasti, että noin 25k nettomyynti näillä teksteillä ja myyntitaidoilla lienee aika hankalaa!

Tulen kuitenkin jatkossakin rahoittamaan moukarointia osittain yhteistyökumppaneilla. Puolipäiväisen liikunnanopettajan palkalla saan katon pään päälle ja tarpeeksi ruokaa naamariin, mutta kaikkia urheilun tuomia kuluja sillä en pysty kattamaan.

Helpoin tapa hypätä kelkkaan mukaan kaudella 2023 on ostaa mainospaikka meikäläisen kisapaidasta ja blogista. Tämä paketti on myynnissä 500 € hintaan.

Muitakin paketteja (KATSO) on tarjolla, joten laita viestiä (fredrikfroberg@hotmail.com), jos yrityksenne (tai tuttavasi yritys) haluaa olla mukana tukemassa meikäläistä kaudella 2023.

Harjoitukset ovat alkaneet hyvin ja uusi harjoitusohjelmani on varsin hiostava ja sykkeitä nostava. Ehkä siitä on jotain hyötyä, kun kutsuu itseään urheilijaksi!

Voit seurata meikäläisen touhuja Instagramissa ja Twitterissä.

Eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti