lauantai 27. elokuuta 2022

Viimeinen mahdollisuus!

 Kausi 2022 on yhtä kilpailua vaille taputeltu, kun kesän kisarupeama päättyy huomenna Alavieskaan. Rehellisyyden nimissä tästä(kään) kaudesta ei tullut sellaista, jota olisin toivonut, mutta sellaista se välillä (lue: lähes aina) on.

Mutta ei kannata vielä masentua. Huominen voi olla jopa ennätyspäivä! Ainakin yritän heittää mahdollisimman pitkälle!

Kosteat oltavat Ahvenanmaalla (Kuva: Marcus Karell)


Vuonna 2018 olin käytännössä haudannut tavoitteet ennätyksestä ennen viimeistä kilpailua. Tein opetusharjoittelua Vaasassa ja jäljellä oli ainoastaan Lappeenrannan Motonet GP. Kroppa oli väsynyt (lievästi flunssainen) ja sääennuste lupasi sadetta. Jostain syystä heitin kuitenkin ennätykseni 65,10 m viidennellä kierroksella.

Nyt neljä vuotta myöhemmin lähden aika samanlaisesta tilanteesta viimeiseen kilpailuun. Opetusharjoittelu on toki vaihtunut oikean opettajan hommiin ja matka Alavieskaan on reilusti lyhyempi Lappeenrantaan verrattuna. Flunssan oireitakaan ei (vielä) ole. Olen kuitenkin viettänyt viimeiset viikot Mustasaaressa (eli lähes Vaasassa)! Huomenna sen sitten näkee, jos Pohjanmaalla hengailu parantaa suorituskykyä.

Viime viikonlopun SFI mestaruuskilpailu Maarianhaminassa ei välttämättä lupaa ennätyslukemia. Toisaalta kilpailu heitettiin aikaisin aamulla vesisateessa suht raskaan matkustelun jälkeen. Silti tulos oli reipas 60 metrinen. Valmistautuminen huomiseen kisaan onkin paljon parempi. Katsotaan, jos sillä saisi viitisen metriä lisää suorituskykyyn.

MAINOSKATKO!

Bodymaja kokemuksia

Jos kehonkoostumusmittaukset (Inbody) kiinnostelee, niin olkaahan kuulolla!

Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että kylppärin vaaka ja peili kertoo tarpeeksi kehosta, mutta moni tykkää nykyään kerätä kaiken maailman dataa omasta liikkumisesta, joten InBody-mittaus saattaa olla hyvä lisä heille.

Sain itse muutama viikko sitten tarjouksen kokeilla Bodymajan itsepalvelumittausta ja ihan hyvinhän se toimi! Testin voi tehdä ilman ajanvarausta usealla paikkakunnalla ympäri suomen. Astut vaan Bodymajan koppiin, teet testin ohjeiden mukaan ja jatkat matkaa. Tulokset (rasva%, lihasmassa, BMI yms.) tulivat heti puhelimeen ja jopa minä sain niistä jotain selvää.

Eli jos olet pohtinut kehonkoostumusmittauksia, niin Bodymajan koppi olisi ihan näppärä paikka missä niitä voi ottaa parilla kympillä!

BLOGI JATKUU!

Huomenna mennään siis urku auki pienellä riskillä. Sen jälkeen otan pikkasen happea, jonka jälkeen siirrän katseitani ensi kauteen!

Eihän tämä ura vielä ole loppumassa.

Voit seurata meikäläisen touhuja Instagramissa ja Twitterissä.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:

Kolarikorjaamo Oy Auto Ljungqvist Bil Ab

funraise.fi

Tim-Nordic Oy

Köklax Tandläkare

Lill-Breds - Bärgård & Café

RMV-Korut Oy

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti