tiistai 8. joulukuuta 2020

Vieläkin mennään eteenpäin!

 

Tämän viestin tarkoituksena on ilmoittaa, että olen elossa. Haluan myös ilmoittaa, että urheilen vieläkin, vaikka bloggaamisen kanssa on ollut harvinaisen suuria haasteita (lue: olen ollut laiska).

Reenit kohti kesää 2021 ovat siis jo alkaneet kuukausia sitten ja hyvin kulkee. Edellisen surkean kesän jälkeen oli kuitenkin pakko pohtia, miten ihmeessä saisimme valmentajan kanssa tämän puuhastelun takaisin raiteilleen. Tultiin yksimielisesti siihen tulokseen, että on pakko lopullisesti nostaa käsijarrua.

Minullahan on ollut vuodesta 2013 jälkeen vaikeuksia pitää selkäkivut kurissa. Vuosi vuodelta on mennyt parempaan suuntaan, mutta kiusallisen hitaasti. Olen aina ajatellut, että kunhan saan selän kuntoon, niin alkaa leka lentämään! Viime kesä kuitenkin todisti, että eihän se näin toiminut… Selkä oli suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta tulostaso laski.

Vuosien liiallinen varovaisuus ja sumpliminen oli johtanut siihen, että koneessa ei vaan ollut tehoja. Touhu oli ehkä vahingossa lipsahtanut liikaa terveysliikunnan puolelle. Ja vaikka se ehkä olisi terveellisempi vaihtoehto, niin ei sillä saa lekaa lentämään.

Nyt olen kuitenkin jo muutaman kuukauden kokeillut perinteisempää harjoitusohjelmaa. Eli suomeksi sanottuna reenit muistuttaa tällä hetkellä hiukan jopa urheilemista eikä vammavoimistelua. Tämähän ei olisi vielä onnistunut muutama vuosi sitten, mutta pitkäkestoinen selän kuntoutus on tuottanut tulosta. Katsotaan kuinka kauan tämä ilo kestää.

Korona ei vaikuta kovin rajusti meikäläisen harjoitteluun, kunhan jostain löytyy reenipaikkoja. Yritysmaailmassa vaikutukset kuitenkin näkyvät ja siksi olen erittäin kiitollinen, että tulevallakin kaudellani matkaani on tukemassa muutama yritys. Pidetään yhdessä lippu korkealla!

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:


Urheiluvälineiden verkkokauppa: funraise.fi

Maatalouskoneita huoltava: Traktorkliniken 

Kolarikorjaamo: OY Auto Ljungqvist AB



1 kommentti:

  1. Lippu korkealle, hienoa että harjoittelu alkaa taas bloggaamisen kanssa maistumaan! Espoonlahteen mars?

    VastaaPoista