torstai 3. huhtikuuta 2014

Leiriennakko: Kuortane kutsuu!



Kulunut talvi on ollut todella erikoinen. Yleensä talvikaudet ovat täyttyneet erilaisilla leireillä, ja parhaimpina vuosina olen ollut yli kymmenellä eri leirillä saman harjoittelukauden aikana. Viikonloppuna on kuitenkin tarkoituksena vihdoinkin lähteä tämän harjoittelukauden ensimmäiselle leirille, paikkana Kuortane.
Kyseessä on SFI:n (Ruotsinkielisen liiton) järjestämä leiri. Oma teemani leirille on: älä tee liikaa! Leiri tarkoittaa yleensä että harjoittelee paljon, ja joskus jopa liikaa. Nyt minun pitää kuitenkin olla pikkasen varovainen kun selkä ei ole vielä niin tottunut kovaan harjoitteluun. Tarkoituksena olisi kuitenkin saada tehtyä ihan normi harjoittelukokonaisuus, sekä voimaa että heittoa ja jopa jotain muutakin. Tulen kuitenkin vetämään kaiken selän ehdolla.
Kunto on tällä hetkellä melkein hyvä. Tai siis kuntohan on karmea, mutta selässä ei ole minkäänlaisia tuntemuksia, pieniä jalkasäteilykipuja lukuun ottamatta. Se on positiivista, koska olen kuitenkin puuhastellut aika paljon kuluneen viikon aikana ja silti se on kestänyt! Nyt vaan kuten todettu tarkkana leirillä niin hyvää tulee.
Olen odottanut leirillipääsyä aika pitkään. Vaikka yleensä pidän yksinharjoittelemisesta, niin aina silloin tällöin maistuu mennä leirillä tapaamaan kavereita. Harmi vaan että ruoka Kuortuneella on todella pahaa, mutta sen kanssa on vaan pakko elää. Leirin jälkeen yritän kirjoittaa jotain pientä jos on jotain kirjoitettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti