maanantai 23. joulukuuta 2013

Tästä se lähtee!



Noniin, nyt olisi tarkoituksena aloittaa blogin kirjoittamista. Luulen että olen joskus luvannut itselleni että en koskaan tulisi kirjoittamaan blogia, mutta nyt näyttää aika huonolta sen suhteen. En kutenkaan tule kirjoittamaan jokapäiväisestä elämästäni, koska se milloin esim. käyn suihkussa ei kuulu teille pätkääkään!
Sisällöllisesti blogini tulee koostumaan pääsääntöisesti urheilusta. Tulen päivittämään niin omaa tilannettani moukarinheittäjänä mutta tulen myös kommentoimaan Suomalaista ja kansainvälistä urheilukenttää omilla mielipiteilläni. Tämän lisäksi tulen myös kirjoittamaan muustakin kuin urheilusta, jos jokin yhteiskunnallinen asia kismittää.
Pyydän vielä virallisesti anteeksi siitä että teksteissä voi ilmennä pienimuotoisia kirjoitusvirheitä. Tämä johtuu siitä että olen ruotsinkielinen, ja suomenkieleni ei ole vahvimmasta päästä. Mutta tulen silti kirjoittamaan pääsääntöisesti suomeksi. Syy tähän on todella yksinkertainen. Intohimoni Suomalaiseen urheiluun on valtava. Ja haluaisin osallistua kansalliseen keskusteluun tietyissä, tärkeissä, asioissa. Siksi luulen että on helpompaa tavoittaa oikea kohderyhmä jos kirjoittaa oikealla kansankielellä. Mutta tulen myös, aina silloin tällöin, kirjoittamaan ruotsiksi, ifall det är någon fråga som angår finlandssvenskar som är aktuell.
Tulen päivittämään blogiani säännöllisen epäsääntöisesti. Toivon että minun blogini ansiosta pystyisin sekä osallistumaan keskusteluihin ja parhaimmassa tapauksessa herättää uusia keskusteluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti