maanantai 19. syyskuuta 2022

Leikkauspöydän kautta kohti uutta treenikautta!

 

Kaljuuntuminen on luonnollinen, mutta mahdollisesti ahdistava tosiasia miehen elämässä. Myös itselläni tämä kohtalo lienee edessäni, jos vilkaisee sukuni yli 50-vuotiaiden miesten nykyistä hiusmuotia.

Olen kuitenkin elänyt siinä uskossa, että kaljuuntuminen alkaisi otsan puolelta ja juuri tästä syystä yllätyin kesällä, kun kaverini hääjuhlakuvista ilmeni, että oma kaljuuntuminen olikin alkanut takaraivosta / niskasta.

Samalla paikalla on myös pitkään ollut peukalon pään kokoinen patti, joten ajattelin, että lienee viisainta käydä lääkärillä tutkittamassa.

 

 File:We Shall Overcomb (31597791134).jpg - Wikimedia Commons

 

Eräs lääkäri tuumasi minulle kerran, että aina kannattaa tulla vastaanotolle hakemaan syöpädiagnoosia, koska silloin voi yleensä ilahtua positiivisesti, kun se oikeasti päällä oleva tauti ei ollutkaan niin vaarallinen.

Näin tietysti tein myös pattini kanssa päivää ennen tämän kesän Jyväskylän Motonet GP osakilpailua ja ilahduin tietysti positiivisesti, kun lääkäri totesi sen olevan täysin vaaraton.

Hetkellisesti hämmennyin toki lääkärin sanoista: ”tämähän on varmaan ihan perus rasvapatti, mutta puhkaistaan siihen kuitenkin pieni rei… OHO! Sieltähän tuli verta.”

Lääkäri totesi, että karvaton ja vähän arka veripattini ei ole vaarallinen, mutta sen voi poistattaa, jos haluaa. Urheilijana tällaista ei tietenkään tehdä kauden aikana, vaan toimenpidettä piti lykätä ylimenokaudelle. 

Kävin siis näin ollen viikko sitten poistattamassa patin, joka osoittautui räjähtäneeksi rasvapatiksi (ei taida olla virallinen termi) ja kouraan iskettiin kahden viikon hikoilukielto, kunnes niskan tikkejä poistetaan.

Harjoitukset kohti ensi kautta alkavat siis heti, kunhan pääsen tikeistä eroon viikon päästä. On toki mahdollista, että hiukset eivät ala kasvamaan leikatun alueen ympäriltä ja silloin edessä lienee elämäni ensimmäinen kauneusoperaatio vuoden päästä ylimenokaudella. Oishan sekin tietyllä tavalla kova juttu, että minulla olisi kauneusoperoitu takaraivo!

Eli viikon päästä saan tikit veks ja luulosyövälleni viimeisen niitin, kun patologin tulokset valmistuvat. Sen jälkeen laitetaan maltillisesti urku auki kohti kautta 2023!

Voit seurata meikäläisen touhuja Instagramissa ja Twitterissä.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:

Kolarikorjaamo Oy Auto Ljungqvist Bil Ab

funraise.fi

Tim-Nordic Oy

Köklax Tandläkare

Lill-Breds - Bärgård & Café

RMV-Korut Oy

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti