maanantai 17. tammikuuta 2022

Moukaristin muuttopäiväkirja!


Sunnuntaina 9.1 oli jännät paikat. Olin viikon verran viettänyt evakkoelämää ensin kaverin kämpässä ja sitten Kuortaneella harjoitusleirillä. Meikäläisen tyylikkäästi haalistunut Golffi oli äärimmilleen pakattuna muuttokuormalla. Nyt suuntana oli meikäläisen uusi (oletettavasti väliaikainen) kotikaupunkini Vaasa!

Olin löytänyt sopivan kämpän torista ja sopinut viesteillä käytännönasiat valmiiksi. Ensimmäinen vuokrakin oli maksettu. Enää piti vaan toivoa, että kämppä on oikeasti olemassa ja että torista löytynyt nainen ei olisi vuosisadan kovin kusettaja.

Kuvan auto ei liity tapaukseen (En kerennyt ottamaan kuvaa Golffista...)

 

Eipäs tainnut olla mikään kusettaja kyseessä, vaan avainten saaminen sujui mukavasti ja hyvällä sijainnilla oleva kämppä onkin just sellainen mitä hain. Kaikki eteni siis loistavasti ja nopeasti. Opinnotkin alkoivat täydellä höökillä viime maanantaina. Nyt odottelen vaan sitä, että ehtisin myös henkisesti laskeutumaan kunnolla länsirannikolle.

Olen ehkä joskus aikaisemmin blogissa todennut, että en oikein tykkää muutoksista. Haluan, että arjessa on pysyvyyttä. Siksi tämäkin muutto oli meikäläiselle melkoisen iso asia.

Omaan makuun on vähän rajua laittaa kertaheitolla kämppä, paikkakunta, koulu, treenipaikat, arkinen kaveripiiri sekä arkinen kieli uuteen uskoon. Pienempikin muutos olisi riittänyt meikäläiselle.

Vielä enemmän hirvittää se, että sama rumba on edessäpäin toukokuussakin, kun koulun professorit potkivat meikäläisen pihalle (toivon mukaan) maisterin papereiden kanssa.

Mutta murehditaan sitä sitten, kun on sen aika. Nyt keskityn treenaamiseen ja opiskeluun.

Ujot kiitokset kaikille ketkä ovat auttaneet muutossa sekä Jyväskylän, että Vaasan päässä. Logistisesti ei olisi edes voinut sujua kivuttomammin.

Jatketaan harjoituksia.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:

Kolarikorjaamo Oy Auto Ljungqvist Bil Ab

funraise.fi

Tim-Nordic Oy

Köklax Tandläkare

Lill-Breds - Bärgård & Café

RMV-Korut Oy

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti