perjantai 4. kesäkuuta 2021

Tuli vähän kiire...

 

Kävin keskiviikkona pyörimässä Jyväskylän Motonet GP kilpailussa. Lopputuloksena 61,82 m ja viimeinen sija. Eli olin kilpailun huonoin heittäjä.


 

Lähtökohtiin nähden tulos oli kuitenkin ihan kelpo veto siihen paikkaan. Kankaanpään hyvän avauskilpailun jälkeen tuli sählättyä vähän liiankin paljon, minkä johdosta Someron kilpailu jäi kokonaan väliin ja Jyväskylän osallistumisen kanssa meinasi tulla vähän kiire. Sain kuitenkin lopulta itseäni sellaiseen kuntoon, että kehtasi tulla Harjulle yleisön eteen.

Sählääminen (terveysmurheet, kolotukset yms.) kuuluvat kuitenkin ikävä kyllä urheiluun ja niitä tulee lähes jokaiselle kilpailijalle. Urheilijana pitää vaan aina varmistaa, että pystyy suorittamaan mahdollisimman hyvin, kun on aika kiinnittää kisanumero rintaan. Tällä kertaa en tosiaan oikein pystynyt siihen, mutta kai sitä ensi kerralla voisi onnistua paremmin. Ja mieluiten myös sählätä vähemmän.

Kausi on vielä nuori ja kunto ei ole (toivon mukaan) kadonnut mihinkään. Askelmerkit ovat kuitenkin otettu ja keskiviikon 11. sijan myötä tilannekuva on selvä. Jos haluan heittää Kalevan Kisojen loppukilpailussa Tampereen Ratinan stadionilla, niin pitää napata vähintään yhden päänahan edestä pois, kuitenkin päästämättä ketään takaa ohi. Ja jos pistesijalle mielii, niin pitää jo oikeesti heittää kunnolla.

Enää vajaa kuukausi aikaa rikkoa Tokion Olympiaraja! Siis tiedoksi, jos meinasit tavoitella sitä. Meikäläisen osalta pelkään pahoin, että senkin kanssa saattaa tulla vähän kiire. Mutta katsellaan rauhassa. Ehkä se 77,50 metrin heitto tulee, jos tsemppaan tosi reippaasti ja uskon itseeni!

Noh. Vitsit sikseen. Enhän minä mitenkään voi lähteä Tokioon, koska se häiritsisi pahasti valmistautumisen Etelä-Suomen Aluemestaruuskilpailuihin. Urheilussa pitää osata priorisoida!

Kiitos Jyväskylän järjestäjille. Harjulla on aina mukava heittää, kun osaava porukka järkkää kisoja. Ja monessa lajissa tulikin melkoisen hyviä tuloksiakin.

Seuraavaa kilpailua kohti.

Eteenpäin!

 

---

YHTEISTYÖSSÄ:


Urheiluvälineiden verkkokauppa: funraise.fi

Maatalouskoneita huoltava: Traktorkliniken 

Kolarikorjaamo: OY Auto Ljungqvist AB
 
--

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti