tiistai 5. tammikuuta 2021

Lukeekohan kukaan tätä blogia?

 Joulukuussa 2013 astuin blogien ihmeelliseen maailmaan avaamaan omaa sanaista arkkuani. Minullahan oli paljon kerrottavaa ja yleisönä oli koko maailma! Nyt seitsemän vuotta myöhemmin voinee todeta, että ihan koko maailma ei taida lukea tätä blogia, mutta kai nyt joku edes lukee? Katsotaanpa vähän tilastoja!

Sen tiedän varmuudella, että tällä blogilla on vähintään kolme lukijaa: minun omat vanhempani (hej mamma och pappa!) ja sinä!

Teidän kolmen lisäksi minun on pakko turvautua Google-Analyticsin tarjoamiin numeroihin. Käydäänpä läpi vuoden 2020 tuloksia!

Viime vuoden aikana 1800 uniikkia ihmistä vieraili blogillani 3130 kertaa. Tämähän tarkoittaa helpolla matikalla sitä, että suurin osa kävi kerran vilkaisemassa, eikä ikinä palanut. Kuukausittaisessa vertailussa huomaakin, että minulla on noin 70 – 100 lukijaa / kk, jotka ovat aikaisemminkin vierailleet sivuillani.

Ylivoimainen enemmistö (69,5%) löytää blogini sosiaalisen median kautta ja 22% löytää sen googlen tai jonkun vastaavan hakukoneen avulla.

Lukijoistani 65% ovat miehiä ja 35% naisia ja heidän ikäjakauma on tasainen nuorista aikuisista eläkeläisiin. Istuntojen keskimääräinen kesto oli 50 sekuntia.

 

Siinäpä oli vuoden 2020 numerot. Minun on henkilökohtaisesti vaikea sanoa, jos tämä on paljon tai vähän. Ammattibloggareihin verrattunahan minulla on todella vähän lukijoita, mutta jos katsoo kategoriaa ”Hurrien suomenkieliset moukariblogit”, niin taidan olla jopa maailmanlaajuisessa vertailussa kärkipäätä.

Kasvu on kuitenkin aina kivaa. Yritän itse jatkuvasti parantaa omia tekstejäni, sekä niiden säännöllisyyttä. Näitähän saa aina jakaa tutuille tai somessa, jos kokee, että olen kirjoittanut jotain järkevää. Kyllä sivuilleni aina mahtuu lisää lukijoita!

Mutta älä missään nimessä jaa mitään, jos koet tämän olevan pelkkää paskaa! Netissä on jo entuudestaan aivan liikaa sontaa, jolle ei pitäisi antaa yhtään näkyvyyttä.

Tuhannet kiitokset kaikille lukijoilleni kuluneesta vuodesta. Haluan myös vielä kiittää yhteistyökumppaneitani! Käyttäkäähän niiden palveluita, jos koette tarpeelliseksi.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:


Urheiluvälineiden verkkokauppa: funraise.fi

Maatalouskoneita huoltava: Traktorkliniken 

Kolarikorjaamo: OY Auto Ljungqvist AB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti