tiistai 7. heinäkuuta 2020

Paluu Harjun Stadionille!


Parin viikon harjoitusjakso on takanapäin ja huomenna on vihdoin taas aika laittaa kisavaatteet päälle ja hypätä kisarinkiin! Paikkana toimii Harjun stadion ja kyse on vuoden ensimmäisestä Motonet GP kilpailusta.

Tuntuu hyvältä palata Harjulle kisamielessä parin vuoden tauon jälkeen. Siitä häkistä on sekä hyviä, että huonoja muistoja, mutta kyse on kuitenkin loistavasta kilpailupaikasta. Ja onhan se myös tällä hetkellä meikäläisen kotikenttä, joten siinäkin mielessä mukava kilpailu tulossa.

Oma tavoitteeni on saada kauden ensimmäinen kunnollinen kisaheitto heitetyksi. Tähän asti tämän kauden tulokset ovat olleet tasapaksuja treenitason viskailuja, mutta kunnon kisaheitot ovat jääneet puuttumaan. Jos onnistun tavoitteessani, niin tulen tosissaan kilpailemaan sijoituksesta kahdeksan parhaan joukosta ja kuudesta heitosta!
 
Lähtölista. Meikäläinen tilasto 9.
Kilpailuhan on kovatasoinen, kun lähes koko kotimainen kärki on paikalla! Sen lisäksi islantilainen vieras nostaa kilpailun tasoa entisestään. On lähes varmaa, että joku noista jätkistä tulee heittämään oikeasti pitkälle. Itse pitää vaan siinä sivussa heittää niin hyvin, kuin mahdollista.

Jos kiinnostaa tulla paikan päälle, niin alkaa olemaan kiire! Pääkatsomo on loppuunmyyty ja takasuoraltakin on vissiin enää muutama LIPPU myymättä. 

Kisoja näkee toki myös telkkarista, jos ei pääse paikan päälle. Miesten moukari alkaa 17:55 ja YLE2 lähetys alkaa 18:30 kello kuudelta alkavien Kummeleiden jälkeen. 

Lopuksi pitää kuitenkin iloita siitä, että olen pyörinyt tällaisissa kisoissa vuodesta 2017 lähtien. Huomenna on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun oma lajini järjestetään kokonaisuudessaan virallisen kilpailuohjelman puitteessa, eikä esilajina. Näin meikäläisenkin ura vaan etenee parempaan suuntaan.

Pyrin heittämään hyvin huomenna!

Eteenpäin!

---
 
YHTEISTYÖSSÄ:

Urheiluvälineiden verkkokauppa: FunRaise

Rakennusalan yritys: Eestinkylän Putki ja Kirves

Kolarikorjaamo: OY Auto Ljungqvist AB
---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti