perjantai 29. kesäkuuta 2018

Korkean moraalin Moukarikarnevaalit!


Eletään hienoa aikaa! Puolen kuukauden ajan ollaan saatu nauttia korruption, rahanpesun, diktatuurin ja veronkierron riemujuhlasta! Jalkapallon MM-kisat ovat fantastinen ilmiö. Maailman suurin urheilutapahtuma! Tällaista tulosta saadaan, kun maailman vaikutusvaltaisimmat diktaattorit ja urheilujohtajat tekevät yhteistyötä! Vahvankin moraalin omaavat ihmiset eivät näe silmiensä edessä tapahtuvia rikoksia, kun matalalla kipukynnyksellä varustetut miljonäärit potkivat palloa Venäjällä! Hienon kulissin takana poltetaan ihmisten koteja, mutta ei anneta sen haitata, koska nyt keskitytään urheiluun!


Välipäivä! Aikaa miettiä maailman menoa… Miten omatuntosi voi? Kaduttaako? Tuskinpa... Ei minunkaan! Tiedän. Olen paha ihminen. Niin sinäkin olet. Mitä me pahat ihmiset sitten teemme, kun ympäröivä maailma tuottaa pahan fiiliksen?


Annamme muutamia kymppejä hyväntekeväisyyteen ja jatkamme elämää, niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan! Mieti uudestaan! Ovatko FIFA:n ihmisoikeusrikkomukset hyvä asia? Ehkä ei… Kyllähän tästä jää hiukan paha maku suuhun…


Minulla on hyviä uutisia. Omatuntoasi voidaan korjata käden käänteessä! Sinun ei tarvitse edes maksaa niitä muutamia kymppejä. Voit säästää niitä tulevia juomatarjoiluja varten. Sen sijaan kannattaa katsoa moukarinheittoa lauantaina. Siinä on nimittäin sitä korkean moraalin urheilua!


Suomen urheiluliitto ei ole polttanut Nikulan kylää!


Katsomoja ei rakenneta orjatyövoimalla!


Katsomossa ei nähdä Vladimir Putinia (mutta Kaustisen kunnanjohtaja saattaa olla paikalla?)!


Rahanpesua ei myöskään tapahdu (jos ei kukaan unohda viiden euron seteliä farkkujensa taskuun)!


Kisat ovat kaikin puolin oikeudenmukaiset ja ihmisoikeuksia kunnioittavia. Näitä katsomalla voit pestä kätesi kaikesta pahasta mitä tuet jalkapallon MM-kisojen aikana! Kaikki annetaan anteeksi!


Suosittelen siis, että keräät perheen yhteen lauantaina kello 15:00. Ottakaa mukava istuma-asento ja nauttikaa oikeudenmukaisesta ja hienosta urheilutapahtumasta. Syökää vaikka lähituotettuja perunalastuja ja juokaa puhdasta lähdevettä! Moukarikarnevaalien pääkilpailu on täysi vastakohta Jalkapallon MM-kisoille. Puoliköyhät moukaristit pyörivät pienen yleisön edessä. Mutta se on silti urheilua. Ja voi se jopa olla ihan jännittävää!


Luvassa on slow-TV:tä parhaimmillaan! Raikas tuulahdus 1970-luvulta. Ei sirkustemppuja, vaan pelkkää yksipuolista urheilua!


Siinä voitte sitten yhdessä onnitella toisianne, kun ette ainakaan hetkellisesti tukeneet sitä hirveätä ihmisoikeusrikosta nimeltä Jalkapallon MM-kisat. Moukarinheiton jälkeen pitää sitten totta kai palata jalkapallon pariin, mutta puhtaammalla omatunnolla. Minäkin teen niin, koska olen moraalisesti sokea moukarinheittäjä! Ja minua kiinnostaa, miten Ranska-Argentiina pelissä käy!


MITÄ: Moukarikarnevaalien pääkilpailu

MISSÄ: Nikulan ravirata, Kaustinen / YLE tv2

MILLOIN: Lauantai 13:30 (TV lähetys: 15:00)

MIKSI: Miksi ei?


Seuraa näitä:


-Sää! Kisapäiväksi ollaan luvattu loistavaa keliä! Kovaa myötätuulta ja 13 astetta! Näissä oloissa moukari lentää pitkälle!


-Heittääkö Krista Tervo Suomen ennätyksen?!


-Pääseekö Inga Linna tai/ja Merja Korpela yli EM-rajan (69m)?


-Missä kunnossa on suomen ykkösheittäjä Henri Liipola?


-Pääseekö joku toinen miesheittäjä yli EM-rajan (74m)?


-Pääseekö Markus Kokkonen vihdoin yli 70m viivan?


Ja paljon muuta!


---


Itse yritän heittää kuusi ehjää heittoa. Mielummin 64m tuntumaan. Silloin olisin aikataulussa Kalevan Kisoja ajatellen!


Eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti