sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikko 9: Levytanko saa kyytiä, kunhan se on tyhjä...



Olen joskus lukenut jostain että kun heittää miesten moukaria yli 80m niin pyöriessä moukari ”painaa” parhaimmillaan yli 300kg. Tätä varten pitää löytyä voimaa. Jos rehellisiä ollaan niin se 300kg kestävä voimataso tuntuu aika kaukaiselta tällä hetkellä. Olen vähän alkanut puuhastelemaan 20kg tangolla kun ajan sisään sitä uutta vähän muunneltua nostotekniikkaa. Tuntuu aika naurettavalta myöntää että 20kg tanko tuntui painavalta aluksi, mutta näin oli. Nyt olen kuitenkin jo tottunut siihen mikä on todella kiva juttu. jeee…..

Selkä on muutenkin 100% oireeton tällä hetkellä. Mutta joku osa on kuitenkin vähän ärsyyntynyt sivualaselässä koska siellä on pikkasen kipua, sillä ei kuitenkaan pitäisi olla mitään tekemistä välilevynpullistuman kanssa. Tämä ei kuitenkaan estä normiohjelman läpiviemistä. Kipua on, mutta ei haittaa kunteen harjoitteita, eikä harjoitteet pahenna kipua. Tämän pitää ottaa positiivisena asiana.

Kunhan saan tämän pienen kiputilan pois alta niin uskon että pystyisin pikku hiljaa aloittamaan pyörimisen ketjulla. Tällä tavalla pystyisin pikkuhiljaa saamaan tuntumaa heittoon takaisin. Muutenkin asiat ovat jälleen kerran menneet eteenpäin. Kesä tulee kuitenkin armotta liian kovaa vastaan, mutta sille ei vain voi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti