keskiviikko 30. elokuuta 2023

Kadonneen tekniikan etsintä (jatkuu edelleen)!

Kausi 2023 on (vihdoinkin) lähestymässä loppuaan. Kuntoni romahti Kalevan Kisoihin ja sen jälkeen syöksikierre on vaan jatkunut. Kaiken kukkuraksi onnistuin hankkimaan itselleni jonkinlaisen puolittaisen flunssan palattuani töihin parisen viikkoa sitten.

Periaatteessa tekisi mieli lopettaa kausi tähän paikkaan, mutta kauden päätöstapahtuma Rovianiemellä 9.9 houkuttelee jatkamaan vielä reilun viikon. Hotellikin on jo varattu, joten eihän minulla ole edes varaa jäädä kotiin.

Kävin reilu viikko sitten kilpailemassa Töysässä ja tulos oli surkea 57,49 metriä. Suuremman katastrofin ainekset olivat kuitenkin ilmassa, kun lämmittelyheitoissa en edes saanut 50 metriä rikki ja ensimmäisessä treeniheitossa meinasin jopa kaatua koska tuntuma on niin sekaisin. Yleensä heittelen noin 60 metriä lämpässä, joten johonkin se kymmenisen metriä on kadonnut.

Töysän jälkeen oli pakko pitää taukoa, koska tauti jylläsi kropassa, mutta toissa päivänä kävin heittämässä treenin missä viimeisellä heitollani onnistuin ylittämään sen 50 metriä, kun laitoin kaiken peliin. Eli treenitasostakin puuttuu 7 – 10 metriä normaalista. Näistä lähtökohdista pitäisi sitten heittää vielä kaksi kilpailua.

On mielenkiintoista, että olen harjoitellut moukarinheittoa vuodesta 2005 lähtien ja tällä hetkellä en rehellisesti muista miten tuon rautapallon kanssa pitäisi pyöriä. Kaikki ajoitukset ovat pielessä, tekeminen on jäykkää ja jos vähän yrittää heittää kunnollisemmin niin meinaa kompastua omiin jalkoihin. Fyysisesti en ole mitenkään huippukunnossa, mutta kyllähän se 60 metriä pitäisi mennä, kunhan vaan muistelisi miten palloon saadaan vauhtia.

Kilpailen siis seuraavan kerran sunnuntaina Maalahdessa ja reilun viikon päästä Rovaniemellä kauden viimeisessä Tour de Hammer osakilpailussa. Olisi ihan älyttömän kova juttu löytää heitto uudelleen ja saada umpisolmu auki näin lyhyessä ajassa. Vaikka kaikki kauden tavoitteet ovat jo epäonnistuneet, niin totaalisen nöyryytyksen välttäminen loppukaudesta olisi tässä kohtaa henkinen voitto.

Rovaniemen jälkeen alkaakin sitten ylimenokausi.

Ei päivääkään liian aikaisin!

Voit seurata meikäläisen touhuja Instagramissa ja Twitterissä.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:

Kolarikorjaamo Oy Auto Ljungqvist Bil Ab

funraise.fi

Tim-Nordic Oy

Porkkalan Raivauspalvelu Oy

Köklax Tandläkare

Lill-Breds - Bärgård & Café

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti