sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Eat, sleep, train, repeat!

Marraskuu on yksi lempikuukausistani. Pimeys ja kylmyys helpottaa nukkumista ja kilpailukauteen on vielä puolisen vuotta aikaa. Mihinkään ei ole kiire eikä tarvitse vielä olla kovin kummoisessa kunnossa. Arki rullaa ja jokainen päivä näyttää varsin samanlaiselta. Eat, sleep , train, repeat!

Ongelma tässä hommassa vaan on se, että tämä vaikeuttaa aiheiden keksimisen blogiin. Tässä tulee siksi pelkkä lyhyt tilannepäivitys siitä miten omat treenit sujuvat tällä hetkellä. Tämän mielenkiintoisempaa sisältöä en pysty tähän hätään teille tarjoamaan.

Uutta harjoitusohjelmaa on nyt pyöritetty kolme viikkoa, joista viimeisin oli kevyt viikko. Normaalilla viikolla harjoituksia on kahdeksan (16 – 17 h) ja kevyellä viikolla ainoastaan viisi. Heittotreenit (2 kpl / viikko) ja salitreenit (2 kpl / viikko) ovat varsin monipuolisia ja ovat kestäneet lähemmäs neljä tuntia. Toki paskanjauhantaa vähentämällä voisi ehkä tiivistää pakettia noin kolmeen.

Kroppa oli aika kovilla, kun treenien teho lisääntyi ja siksi oli hyvä, että tähän väliin tuli jo kevyt viikko, vaikka sitä alun perin oli suunniteltu viikon päähän. Mustasaaren messukeskus (jota myös silloin tällöin urheiluhalliksi (botniahalliksi) kutsutaan) oli nimittäin varattuna koko viikon näyttelylle ja omaa harjoitusohjelmaa piti sopeuttaa sen mukaan, kun muita yleisurheiluhalleja ei ole 2 tunnin säteellä.

Vaikka kroppa on kovilla tehojen lisäämisesti, niin uskon, että se tulee tottumaan nopeasti. Tämän jälkeen voi keskittyä vielä paremmin tekniikkaharjoitteluun, kun joka paikkaan ei kolota treeneissä. Hommat jatkuvat ja kohta onkin jo joulukuu!

Eat, sleep, train, repeat!

Voit seurata meikäläisen touhuja Instagramissa ja Twitterissä.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:

Kolarikorjaamo Oy Auto Ljungqvist Bil Ab

funraise.fi

Tim-Nordic Oy

Porkkalan Raivauspalvelu Oy

Köklax Tandläkare

Lill-Breds - Bärgård & Café

 

1 kommentti:

  1. Täällä missä me asumme, on myös yksi suuri messuhalli. Se on usein varattuna juurikin koiranäyttelyille. Nyt tänne ilmeisesti on rakentumassa uusi teräshalli, joten kovasti odotan minkälaiseen käyttöön se saadaan. https://www.hallipojat.com/rakennuspalvelut

    VastaaPoista