keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Kuuden tunnin korona-jälkitauti?

 

Viime viikon torstaina oli aika painaa kaasua vajaan kolmen viikon himmailun jälkeen. Koronaviruksen jälkeen olin asteittain lisännyt treenien pituutta ja tehoja ja vihdoin pääsi palamaan normaaliin harjoitusmäärään!

Torstaina tein ihan kelvollisen kolmituntisen heittoharjoituksen ja energiaa riitti. Perjantain puntilla oli kuitenkin vielä vähän väsynyt olo ja piti varuiksi keventää treeniä.

Illalla olo romahti, lämpö nousi, päätä särki, väsytti älyttömästi ja vatsakin oli vähän kipeä. Ajattelin hankkineeni kaikkien aikojen jälkitaudin…



Ketutus oli melkoista, kun juuri tähän paikkaan en olisi kaivannut uutta tautia, joka luultavasti kestäisi useita viikkoja palautumisineen… Nukuin todella levottomasti osittain harmituksen ja osittain oudon olon takia…

Kello kolmelta nousin yöllä sitten oksentamaan. Tuuletin ujosti. Harvoin olen ollut näin onnellinen oksennuksesta! Muutaman viikon jälkitauti muuttui hetkessä parin päivän vatsataudiksi.

Eihän vatsatautikaan mikään optimaalinen asia tähän paikkaan ollut, mutta loppupeleissä aika pieni murhe. Puoleentoista vuorokauteen en kuitenkaan saanut mitään ravintoa pysymään sisälläni, joten muutama päivä kestää, kunnes kroppa palautuu, mutta kyllä tämä tästä!

Viikonloppuna lähden Kuortaneelle vuoden viimeiselle SFI-leirille. Alkuperäisenä tarkoituksenahan olisi olla kovassa kunnossa tähän aikaan kevättä, mutta parien muuttujien jälkeen leirin tavoitteena on vain palata kunnon harjoittelun pariin. Päivä päivältä seuraillaan miten kroppa jaksaa ja sovellan treenit sen mukaan. Tarkoituksena olisi kuitenkin harjoitella suhteellisen kovaa.

Voit seurata meikäläisen touhuja Instagramissa ja Twitterissä.

Eteenpäin!

---

YHTEISTYÖSSÄ:

Kolarikorjaamo Oy Auto Ljungqvist Bil Ab

funraise.fi

Tim-Nordic Oy

Porkkalan Raivauspalvelu Oy

Köklax Tandläkare

Lill-Breds - Bärgård & Café

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti