tiistai 16. kesäkuuta 2020

Kohti kivoja kisoja!


Suomen suvi on koronasta huolimatta tarjonnut huikeita yleisurheilutuloksia ja myös moukarinheiton kärkiporukka on laittanut ensimmäisiä tuloksia tauluun. Tästä vauhti vaan kiihtyy kohti Kalevan Kisoja.

Meikäläisen kausi tosiaan alkoi tuloksella 61,69 m ja toista kilpailua jouduin jättää väliin. Syy väliin jättämiselle oli se, että kisat siirtyivät viime tingassa Tampereelta Kankaanpäähän ja varotoimenpiteenä päätettiin valmentajan kanssa välttää selän turhaa rasitusta pitkällä matkalla.

Tällä hetkellä olen kauden tilastoissa sijalla 11. Se on sijoituksena harvinaisen ikävä, koska se on yhden pykälän päässä top 10 sijasta. Kymmenen parhaan joukossa oleminen tarkoittaisi esimerkiksi paikkaa Kalevan Kisojen finaalissa ja myös esimerkiksi Jyväskylän Motonet GP kisoihin otetaan vastaava määrä heittäjiä.

Tulevien viikkojen tavoitteena on siis nostaa sijoitusta muutamalla pykälällä, jotta mahdollisuus kivoihin kisoihin avautuisi. Tilanne tilastoissa näyttääkin edessäni tällä hetkellä seuraavalta:

8. Joni Syrjälä 64,55 m
9. Petri Rautio 64,22 m
10. Marco Kammer 63,17m

Voi siis rehellisesti sanoa, että puhutaan haasteesta, mutta sehän onkin urheilun suola! Olen urani aikana heittänyt yhteensä viisi heittoa yli 64,22 m ja viime kauden pisin heittoni oli 63,88m. Ettäs tekemistä riittää, mutta eipäs oteta turhaa stressiä.

Seuraava kilpailu heitetään tänään Turussa klo 19:00!

Eteenpäin!
---

YHTEISTYÖSSÄ:

Urheiluvälineiden verkkokauppa: FunRaise

Rakennusalan yritys: Eestinkylän Putki ja Kirves

Kolarikorjaamo: OY Auto Ljungqvist AB
 
---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti