keskiviikko 12. elokuuta 2015

Unelma: Kuusi heittoa!



Hieno viikonloppu on alkamassa. Tulen pääsemään seuraamaan laatumoukarinheittoa paikanpäältä. Tulen näkemään kun lupaavat heittäjät heittävät pitkälle. Itse en tule heittämään niin pitkälle, mutta tulen silti olemaan mukana!  Tulen siis osallistumaan nuorten SM-kisoihin!
Jälleen kerran on siis SM-kisojen aika. Se on vuoden tärkein kilpailu, ainakin minulle (vielä..). Tänä vuona 22-vuotiaiden SM kilpailut järjestetään Lahdessa, ja oma kilpailuni on Lauantaina klo. 11:00!
SM-kisoissa olen monta kertaa taistellut ihan tosissani mitaleista. Olen monta kertaa ollut lähellä ottaa sen arvokkaan metallilevyn, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tänä vuonna olen kuitenkin ihan uuden tilanteen edessä. Tänä vuonna en taistele mitaleista. Tänä vuona taistelen luvasta saada heittää kuusi heittoa! En ole koskaan ollut näin huono (verrattuna muihin) lähdettäessä taistelemaan SM-kisoihin!
Tällä kertaa taistelen siis kahdeksan parhaan joukkoon pääsystä.  Tämä ei tule olemaan helppoa. Sattuneesta syystä, olen ilmoittautuneista 11. paras (kolmanneksi huonoin). Se että nousisin kahdeksan parhaan joukkoon, ei ole edes omissa käsissäni.

Ilmoittautuneet:
1. Jesse Lehto, 71.89m          
2. Tommi Remes, 70.05m          
3. Markus Kokkonen, 69.41m          
4. Ilmari Lahtinen, 68.34m              
5. Waltteri Lahtinen, 64.96m           
6. Henri Liipola, 64.94m          
7. Risto Kauppinen, 63.33m          
8. Joni Syrjälä, 63.05m
-------------------------------------              
9. Arttu Väänänen, 59.03m         
10. Simon Solvin, 58.58m           
11. Fredrik Fröberg, 56.57m          
12. Jani Pihkanen, 54.20m          
13. Antti Rinta-Aho, 53.22m       

Tavoitteeni on selvä. Viivan alapuolella olevat on voitettava. Luulen että minulla on rahkeita parantaa ennätystäni (56,76m) reilusti, ja sen uskon riittävän Väänäsen ja Solvinin lyömiseen. Sen jälkeen on toivottava että joku viivan yläpuolella olevista epäonnistuu. Toki, en toivo epäonnistumista kenellekään, mutta aina sattuu ja tapahtuu kisoissa. Ja jos joku epäonnistuu, niin haluan olla se ensimmäinen joka hyötyy siitä. Jos käy niin että kaikki onnistuvat niin tavoitteeni on 9. tila. Kuulostaa surulliselta, mutta tilanne nyt vaan on mikä on..
Tulen kuitenkin nauttimaan kilpailemisesta. Kilpaileminen on aina kivaa! Nyt on myöhäistä parannella kuntoa. Herkistelyn kautta haen parhaan mahdollisen terän esille. Nyt lähden vaan taistelemaan niin hyvin kuin mahdollista! Vasta ensi kaudella, hyvän harjoituskauden jälkeen, tulen sitten oikeasti kilpailemaan hyvistä sijoituksista SM-kisoissa!   

Lopuksi haluan vielä kiittää kaikkia jotka jakoivat edellisen tekstini: Raaseporin yleisurheilukentän käyttö EHDOTTOMASTI kielletty!! Yleensä nämä blogipäivitykset keräävät n. 100 klikkausta. Tämä keräsi 3500! Se johti myös lyhyeen haastatteluun Etelä Uusimaa lehdessä (yllä oleva kuva). Oli kiva nähdä että teksti alkoi levitä. Toivon että tekstistä ei ainakaan ollut haittaa moukarinheittäjille. Toivon myös, vieläkin, että moukarinheittäjien arvostus nousisi lähivuosina!!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti